top of page

El blog d'arquitectura interior

4 Idees per regalar aquestes festes

Ja tenim les festes de Nadal a prop i pot ser un bon moment per regalar Art, Arquitectura i Disseny.

En aquest article et portem algunes propostes per a que agafis idees per fer regals originals, pràctics i bonics.
A partir d'uns principis bàsics i casos pràctics basats en experiències reals, Astrid Izquierdo t'ofereix un arsenal d'inspiració amb què recuperar l'harmonia perduda, reconciliar-te amb el teu hàbitat i transformar casa teva al teu paradís particular.
Una fotografia, un quadre, un pòster son regals que poden alegrar qualsevol racó de casa. Podem trobar infinitat d'opcions.La nostra proposta és el Heal de World de l'artista japonesa Mina Mimbu. En aquesta obra la artista s'inspira tant en els paisatges sumptuosos del Pacífic com en l'encant innocent de la infància per crear imatges poètiques, plenes de màgia i dolçor. A través d'aquesta fotografia, l'artista porta el públic a un món que busca pau. El seu missatge: “Cuidem el món. Oblidem l'odi. Ajudem els necessitats.”


A The Yellow Korner tenen una selecció de fotografies amb edició limitada amb diferents formats i una extensa selecció per a tots els gustos i preus.
Lampadina és un disseny d'Achille Castiglioni per la marca Flos, de l'any 1972. Es tracata d'una de les peces icòniques de la marca, amb un disseny que perdura en el temps.


Achille Castiglioni era un dissenyador industrial famós i ha dissenyat molts llums de Flos, com per exemple: els llums Snoopy, Arc, Fribi, Toio i Parentesi. S'inspirava sovint en les coses comunes i utilitzava materials corrents. Usava molt poques quantitats de materials, mentre creava formes amb un efecte màxim.

Achille Castiglioni va estudiar arquitectura a “Universitat Politècnica de Milà” i va fundar una oficina de construcció el 1944 amb els seus germans Livio Castiglioni i Pier Giacomo Castiglioni. Aquest grup va esdevenir un dels equips més festius, elegants i innovadors en disseny modern. Els germans treballaven des del punt de vista que el disseny ha de reestructurar la funció d'un objecte, forma i procés de producció i utilitzaven aquesta regla a tota la feina que produïen. Castiglioni descriu aquest procés amb les paraules següents: “Comença des de baix. Segueix el teu sentit comú. Coneix els teus mitjans i els teus objectius”.
Pels amants de l'art portem una proposta molt especial, es tracta d'un llibre - escultura.

L'editorial ARTIKA ens porta aquest llibre creat en col·laboració amb Jaume Plensa. Una edició numerada, signada per l'artista i limitada a 2.998 exemplars.


L´estoig és una escultura original seriada creada especialment per a aquesta edició, representa el rostre d´una nena amb els ulls tancats, imatge icònica de l´univers artístic de Plensa. Al seu interior hi ha dos volums, donant-nos accés al món més íntim de l'artista.


El Llibre d´Art ens descobreix el procés creatiu de les obres, amb imatges inèdites de l´arxiu personal de Plensa i diverses reflexions que han marcat la seva trajectòria artística. D'altra banda, Apuntes y anotaciones, el Llibre d'Estudis, constitueix un viatge directe al germen de les idees oa la part més inaccessible de l'artista, a través de reproduccions fidels dels seus quaderns de notes.Esperem que us hagin agradat les nostres propostes i que us animeu a regalar Disseny i Arquitectura.


Bones Festes!


53 views

Comments


bottom of page