top of page

El blog d'arquitectura interior

DYI | 6 idees fàcils i creatives per decorar amb marcs i quadres

Avui us portem idees fàcils i creatives per decorar les parets de casa amb marcs i quadres. Comencem?

Dona-li caràcter i sofisticació a un racó amb prestatges per recolzar marcs, objectes i quadres. Pots pintar els prestatges i la paret de fons del mateix color i ubicar quadres i objectes dels mateixos tons.

Penja uns quants marcs buits a la paret del llit del dormitori. En aquest cas s'ha optat per pintar una part de la paret i dels marcs que s'han disposat de forma asimètrica conformant un capçal de llit molt original amb un estil nòrdic. Molt fàcil de fer!

Converteix un marc antic en un suro per penjar notes, fotos i postals. Pots utilitzar un fons de suro o de reixa de galliner. Es tracta d'una opció ideal per al despatx o per algun racó de la cuina on penjar receptes, la llista de la compra, notes i recordatoris .

Ubica un marc i una làmpara a conjunt per trencar amb el blanc pur de la paret i que conformin una geometria o composició.

Aprofita un marc antic de gran format per enmarcar un altre peça de mobiliari. En aquest cas el marc està acompanyat d'una cadira dissenyada per Pierre Lottier, conformant un racó de l'estil Shabby Chic molt interessant.

I en aquest altre cas, el marc és més petit i enmarca un objecte de decoració. Pots rescatar un trofeu de caça , una nina, un cotxe amb el que jugaves de petit o inclús un quadern antic amb apunts escrits a mà.

fotos de pinterest


Has utilitzat alguna vegada marcs per decorar casa teva?


Quina d'aquestes idees et sembla més atractiva?


Us desitgem una feliç setmana,

esperem que us hagi agradat aquest post

i que ens feu arribar fotos de les votres creacions!


108 views
bottom of page