top of page

El blog d'arquitectura interior

7 Idees per regalar aquestes festes

S'acosten les Festes de Nadal i pot ser un bon moment per regalar Art, Arquitectura i Disseny

o per a que t'ho regalin!


En el post d'avui et portem 7 propostes per fer regals originals, pràctics i bonics.


Comencem?


Un llibre sempre és una bona idea, així que et portem 3 propostes per a diferents gustos, temàtiques i preus:






Es tracta d'una enciclopèdia de l'arquitectura moderna amb quasi 300 entrades de la coneguda editorial TASCHEN. Presenta als arquitectes pioners dels XIX i XX amb un retrat, una breu biografia i una descripció de les seves obres més importants. Podreu veure des dels rascacels de Manhattan, una sala de concerts japonesa, el Palau Güell d'Antoni Gaudí de Barcelona el centre d'oci i esport de Lina Bo Bardi en una antiga fàbrica de São Paulo...Es tracta d'una obra completa de consulta per a professionals, estudiants i apasionats de l'arquitectura.







És el primer llibre de l'experta on ordre japonesa Marie Kondo. Aquest llibre t'obre les portes a les claus per transformar la teva llar en un espai net i ordenat de manera permanent, i fer-te conscient de les repercussions que això tindrà a la teva vida. Us ajudarà a acomodar els vostres espais amb el seu senzill mètode KonMari. La clau per mantenir l'ordre amb èxit està a acomodar els objectes de casa teva, habitació, apartament, estudi o oficina en forma correcta, mantenint només el que realment estimes i netejant-ho tot alhora. Aquest mètode increïblement fàcil no només transformarà el teu espai, també et canviarà a tu. Et sentiràs més segur, amb èxit i motivat per crear la vida que vols.







En aquest llibre es presenta una selecció de les seus corporatives que han integrat a les oficines les tendències arquitectòniques i d'interiorisme més noves. Anticipa l'evolució del disseny del futur aplicat als nous àmbits laborals, explorant nous patrons constructius i decoratius, imposats en bona mesura per un canvi radical de la dinàmica laboral del segle XXI. Els autors han seleccionat 45 mostres de les millors oficines de tot el món.





Una obra d'art, un quadre, una fotografia, un pòster son regals que poden alegrar qualsevol racó de casa, i des de 20€ tenim opcions.




La nostra proposta és el Golden Gate And San Francisco Skyline de l'autor Christopher Bliss. A THE YELLOW CORNER tenen una selecció de fotografies amb edició limitada amb diferents formats i una extensa selecció per a tots els gustos i preus.





Una làmpada de sobretaula sempre és un regal pràctic, i si es tracta d'un icona del Disseny, pot esdevenir un record per a tota la vida.


La llum de sobre taula Follow Me és un disseny d'Inma Bermúdez de l'any 2014 per a MARSET. Aquesta lluminària és una peça audaç, pionera de la il·luminació portàtil que ja ha esdevingut una icona del disseny. Les seves formes senzilles i lleugeres, la seva pantalla basculant i les diferents intensitats de llum l'han consolidat com un llum bonic i pràctic. A més de la versió en acabat fusta, s'edita en diferents colors: rosa, blau, terracota, verd i ara acaben de treure una versió en color negre.





Regalar una peça de mobiliari, un pouf, una cadira d'escriptori, una banqueta per al dormitori... tenim infinitat d'opcions, dissenys i preus.



Un seient informal destinat a ambients relaxats i desenfadats. El dissenyador Héctor Serrano ha ideat la seva pròpia versió utilitzant tan sols dues peces de tela i un patró triangular. Els teixits de la tapisseria de Sail són especials per a exterior i pots escollir entre diversos dissenys. A banda, és desenfundable, per la qual cosa es pot rentar amb facilitat. Aquest disseny és perfecte per moblar una zona d'exterior informal, per a un racó íntim de relax, i si tens nens a casa els encantarà, no només perquè és molt tou, sinó també per la seva baixa altura, així que podran pujar i baixar d'ell amb facilitat. Com que està farcit de perles de poliestirè pesa molt poc, per la qual cosa podràs reubicar-lo fàcilment.



7- JOCS


Jocs com puzzles o legos poden ser una divertida opció. Tenim infinitat d'opcions i idees molt originals.


En aquest cas us portem una proposta de PUZZLE de 500 peces relacionat amb l'arquitectura.


Esperem que us hagin agradat les nostres propostes i que us animeu a regalar Disseny i Arquitectura!


Que tingueu unes Bones Festes!


101 views
bottom of page