top of page

El blog d'arquitectura interior

7 Idees per regalar aquestes festes

S'acosten les Festes de Nadal i pot ser un bon moment per regalar Art, Arquitectura i Disseny

o per a que t'ho regalin!


En el post d'avui et portem 7 propostes per fer regals originals, pràctics i bonics.


Comencem?


Un llibre sempre és una bona idea, així que et portem 3 propostes per a diferents gustos, temàtiques i preus:1- ARQUITECTURA MODERNA A-Z de L'EDITORIAL TASCHEN
Es tracta d'una enciclopèdia de l'arquitectura moderna amb quasi 300 entrades de la coneguda editorial TASCHEN. Presenta als arquitectes pioners dels XIX i XX amb un retrat, una breu biografia i una descripció de les seves obres més importants. Podreu veure des dels rascacels de Manhattan, una sala de concerts japonesa, el Palau Güell d'Antoni Gaudí de Barcelona el centre d'oci i esport de Lina Bo Bardi en una antiga fàbrica de São Paulo...Es tracta d'una obra completa de consulta per a professionals, estudiants i apasionats de l'arquitectura.
2- LA MAGIA DE L'ORDRE de MARIE KONDO
És el primer llibre de l'experta on ordre japonesa Marie Kondo. Aquest llibre t'obre les portes a les claus per transformar la teva llar en un espai net i ordenat de manera permanent, i fer-te conscient de les repercussions que això tindrà a la teva vida. Us ajudarà a acomodar els vostres espais amb el seu senzill mètode KonMari. La clau per mantenir l'ordre amb èxit està a acomodar els objectes de casa teva, habitació, apartament, estudi o oficina en forma correcta, mantenint només el que realment estimes i netejant-ho tot alhora. Aquest mètode increïblement fàcil no només transformarà el teu espai, també et canviarà a tu. Et sentiràs més segur, amb èxit i motivat per crear la vida que vols.
3- LA OFICINA DEL SEGLE XXI de JEREMY MYERSON I PHILIP ROSS
En aquest llibre es presenta una selecció de les seus corporatives que han integrat a les oficines les tendències arquitectòniques i d'interiorisme més noves. Anticipa l'evolució del disseny del futur aplicat als nous àmbits laborals, explorant nous patrons constructius i decoratius, imposats en bona mesura per un canvi radical de la dinàmica laboral del segle XXI. Els autors han seleccionat 45 mostres de les millors oficines de tot el món.
4- DECORACIÓ PER A LES PARETS


Una obra d'art, un quadre, una fotografia, un pòster son regals que poden alegrar qualsevol racó de casa, i des de 20€ tenim opcions.
La nostra proposta és el Golden Gate And San Francisco Skyline de l'autor Christopher Bliss. A THE YELLOW CORNER tenen una selecció de fotografies amb edició limitada amb diferents formats i una extensa selecció per a tots els gustos i preus.
5- LÀMPADA FOLLOW ME de MARSET


Una làmpada de sobretaula sempre és un regal pràctic, i si es tracta d'un icona del Disseny, pot esdevenir un record per a tota la vida.


La llum de sobre taula Follow Me és un disseny d'Inma Bermúdez de l'any 2014 per a MARSET. Aquesta lluminària és una peça audaç, pionera de la il·luminació portàtil que ja ha esdevingut una icona del disseny. Les seves formes senzilles i lleugeres, la seva pantalla basculant i les diferents intensitats de llum l'han consolidat com un llum bonic i pràctic. A més de la versió en acabat fusta, s'edita en diferents colors: rosa, blau, terracota, verd i ara acaben de treure una versió en color negre.
6- POUF SAIL de DIABLA


Regalar una peça de mobiliari, un pouf, una cadira d'escriptori, una banqueta per al dormitori... tenim infinitat d'opcions, dissenys i preus.Un seient informal destinat a ambients relaxats i desenfadats. El dissenyador Héctor Serrano ha ideat la seva pròpia versió utilitzant tan sols dues peces de tela i un patró triangular. Els teixits de la tapisseria de Sail són especials per a exterior i pots escollir entre diversos dissenys. A banda, és desenfundable, per la qual cosa es pot rentar amb facilitat. Aquest disseny és perfecte per moblar una zona d'exterior informal, per a un racó íntim de relax, i si tens nens a casa els encantarà, no només perquè és molt tou, sinó també per la seva baixa altura, així que podran pujar i baixar d'ell amb facilitat. Com que està farcit de perles de poliestirè pesa molt poc, per la qual cosa podràs reubicar-lo fàcilment.7- JOCS


Jocs com puzzles o legos poden ser una divertida opció. Tenim infinitat d'opcions i idees molt originals.


En aquest cas us portem una proposta de PUZZLE de 500 peces relacionat amb l'arquitectura.


Esperem que us hagin agradat les nostres propostes i que us animeu a regalar Disseny i Arquitectura!


Que tingueu unes Bones Festes!


94 views
bottom of page