top of page

El blog d'arquitectura interior

6 tendències de decoració d'interiors per 2019

1-EFECTE MARBRE

S'utilitza principalment en banys, cuines i sales d'estar, però també el trobem per tot arreu, en fundes de mòbil i en tot tipus d'objectes. Es tracta d'un material sinònim d'elegància i distinció. Portava unes quantes dècades desaparegut però ha tornat i per quedar-se, en blanc, negre, gris i inclús rosa.


2-SUPERPOSICIONS DE TAULES AUXILIARS

Cada vegada els espais son més petits i més versàtils, per tant aquesta és una de les tendències que a part d'estètiques són pràctiques. Es tacta de mobles que pots col·locar en qualsevol racó, junts o separats, segons les necessitas de cada moment. Pots jugar superposant mobles similars amb diferents materials, o mobles de diferents mides i alçades.


3-OR I COURE

Trobem aquest material en aixetes, titradors de mobles, aplics de bany, marcs de miralls. No es pot abusar, però un toc d'or ens donarà un punt molt sofisticat i elegant.

4-PATRONS I FORMES GEOMÈTRIQUES

Deixar enrere les línies rectes és un dels must en decoració d’interiors aquest 2018. La idea és aconseguir patrons complexos que enriqueixen el disseny de la nostra llar o local. Amb beurades de colors que facin contrast, i girant les peces per fer geometries diferents. L'hexàgon és una de les altres formes estrella, tant en patrons petits com peces més grans.


5-COLORS:

VERD PETROLI

En dirents tons, més foscos o més clars és un to utilitzat en parets, rajoles, mobles i complements de decoració. és un color que tant es pot veure ver com blau. Des de Sherwin Willimas llancen una proposta anual de color, i aquest 2018 és el color Oceanside. Un color que segons ls experts en farà sentir còmodes i relaxats.


GROC PINYA

Es tracta d'un color grac càlid que aporta vitamines i un toc divertit i desenfadat.


BLAU PROFUND

Un blau fosc, quasi negre. Elegant, profund i sobri. Convida a la relaxació i precisament per això és idoni per a cuines, banys o parets on es busqui aportar una sensació de profunditat i serietat.


6-GREENERY STYLE

Utilitza la natura com a font d'inspiració, omplint els espais amb plantes naturals, artificials, elements de fusta naturals, i estampats florals en coixins, cobrellits, sofàs, catifes i a les parets.


Quina tendència és la vostra preferida?


Esperem que us hagi agradat aquest post i us desitgem un feliç mes de març, i si necessiteu assessorament no dubteu en contactar amb nosaltres!

37 views
bottom of page