top of page

El blog d'arquitectura interior

10 Tendències d'interiorisme per 2021


1-TONS NEUTRES I CÀLIDS

Aquest 2021 apostarem per interiors molt més neutres i càlids, ja que la tendència ve marcada per la necessitat de crear una sensació de benestar als nostres espais, amb tons beix, colors terra, grisos, negre i el color estrella que serà el blanc. Les notes de color les podem donar amb taronges, groguencs o terracota. Colors que donin llum i alegria!




2-L'ARTESANIA I ELS MATERIALS NATURALS

El més important del 2021 serà el benestar, i per això necessitarem crear interiors acollidors y harmònics, amb materials naturals i objectes d'artesania. Retornar una mica a l'essència i la puresa, i ser capaços de transmetre sentiments i emocions amb les coses fetes a mà, mostrant les imperfeccions i l'exclusivitat. Fent valdre l'artesania aconseguim crear espais distingits on es pugui gaudir de la perfecta imperfecció. Els materials nobles i naturals seran una tendència important, marbres, fustes, gelosies en fang cuit, rajoles ceràmiques artesanals, pedres naturals, seran els materials per excel·lència de l'any.




3-TÈXTILS NATURALS: LLI I LLANA BOUCLÉ

Un any més els teixits naturals, com el lli, el cotó i la llana bouclé seran tendència, ens ajudaran a crear ambients acollidors i amb personalitat, però per sobre de tot ens aportaran calidesa.




4-FIBRES NATURALS

Si abans només es feien servir a l'estiu, ara materials com el ratan, el vímet o el bambú esquedaran durant tot l'any, buscant el toc acollidor i fresc que evoca el període estival. Les utilitzarem en estores, testos, làmpades de sostre, objectes de decoració, cistelles.




5-LES PLANTES I DECORACIÓ VERDA

Aquest 2021 serà un complement de decoració innegociable, les plantes ens ajuden a netejar i purificar l'aire, i ompliran de vida els espais aportant frescor i vitalitat.




6-AMBIENTS POLIVALENTS I EL TELETREBALL

Habilitar un espai a casa per treballar ha sigut el gran repte del confinament del 2020, i per aquest 2021 continua aquesta tendència de teletreballar, així que serà molt important destinar un espai de la llar a estudi o despatx, i si no pot ser un espai exclusiu per aquesta funció podem habilitar espais polivalents destinats a vàries funcions i separats amb biombos, cortines i mampares per si es vol dotar de privacitat una àrea en un moment puntual.




7-DISSENY SOSTENIBLE

És urgent el disseny modern sostenible, les tendències del futur han de fer cas a aquest reclam generalitzat, cada vegada ens preocupa més l'origen de la matèria primera i la seva capacitat de reciclatge. Intentem comprar menys i millor!




8-SLOW DECO

En temps de pandèmia moltes persones han revisat els seus hàbits de consum, i a mig camí entre la tendència minimalista de consum i l'art de viure 'hygge', arriba Slowdeco. La idea és simple: Separa't del superficial, queda't només amb l'essencial, mentre continues gaudint de coses simples i ètiques. Al SlowDeco tot gira al voltant del benestar i la calma, en definitiva, crear espais on ser feliç!




9-PARETS AMB PERSONALITAT

Combinacions de colors amb formes geomètriques, motllures, originals papers pintats, aquest any les parets lluiran per si mateixes.




10-ELEGÀNCIA INDUSTRIAL

L'elegància industrial es pot incorporar als espais amb elements de disseny com parets de totxo recuperades o pintades, terres de ciment o fusta, mobles de metall, làmpades de vidre i peces de disseny úniques.


Fotografies de Pinterest


Quina és la vostra tendència preferida?


Us atrevireu amb alguna?


Esperem que us hagi agradat aquest post i si teniu dubtes o consultes estarem encantats de llegir-vos!



Si vols estar al dia de tot el que publiquem a www.arquitecturainteriorsl.com , subscriu-te a la nostra newsletter.


bottom of page