top of page

COM HO FEM?

CONTACTE I PRESA DE MIDES

Ens contactes per telèfon o e-mail o whatsapp, tindrem un primer contacte, escoltem quines són les teves necessitats i les teves preferències i què és el que vols fer. Quedem un dia i venim a fer un estudi in situ, pendre mides i veure l'espai en el que es desenvoluparà el projecte.

PROJECTE

Després de parlar amb tu sobre les teves necessitats, realitzem un projecte, amb un estudi de la distribució, el mobiliari, els colors, els complements, i tots els detalls que requereixi. Perquè puguis fer-te a la idea de com serà el projecte, desenvoluparem els plànols de distribució i perspectives 3D.

 

GESTIÓ D'OBRES

Un cop hem realitzat el projecte, renders, plànols de construcció i en definitiva tots els paràmetres per a una bona execució, qui t'ho pot gestionar? Nosaltres ens encarreguem de gestionar els diferents professionals que intervenen en la fase d'execució d'un projecte: pintors, muntadors, electricistes, paletes... Donem un servei de projecte CLAUS EN MÀ, perquè no t’hagis de preocupar per res, perquè tots els terminis d’execució es compleixin i sobretot que el pressupost es mantingui fixe des del projecte fins al final de l’execució.

REFORMES integrals i parcials 

Reformes integrals

(claus en mà)

habitatges

oficines

restaurants

comerços

Reformes parcials

(claus en mà)

banys

cuines

Disseny i execució

de mobiliari a mida

dormitoris

tarimes altes

sales d'estar

vestidors

 armaris

...

Projectes

il·luminació

tèxtil,

assessorament

attrezzo

pintura

...

I tot allò que necessitis...

Creus que és

una bona solució

per a tu? 

Whatsapp:

628 17 87 15

Truca'ns al:

628 17 87 15

bottom of page