top of page

El blog d'arquitectura interior

Abans i després | Reforma de bany a Castelldefels

Avui us portem la reforma d'un bany a Castelldefels. Es tracta d'un bany per convidats a la planta baixa d'una casa. Abans era un bany sense personalitat, fred, antic i que no cobria les necessitats dels usuaris a nivell funcional.


L'objectiu del projecte era aconseguir un bany pràctic, funcional, més càlid, elegant i lluminós.

Hem optat per posar un revestiment de marbre de carrara a les parets, la griferia, el tovalloler i el portarotllos en color or, l'or és una de les tendències de la temporada. Petits detalls d'aquest material combinat amb materials més moderns com el lacat gris i les formes pures del moble i el rentamans aporta una elegància i sofisticació molt refinada i delicada al bany.

Finalment un paviment ceràmic que simula fusta per dotar l'espai d'un aspecte més càlid sense perdre l'aspecte pràctic del paviment ceràmic.

El moble i la pica els hem fet a mida, els calaixos tenen divisions interiors per posar els utensilis de bany que tenen els usuaris. El rentamans és de Silestone en color gris, un material molt resistent a l'aigua, fàcil de netejar i resistent als cops.

En quant a la il·luminació, hem posat downlights LED de 15W de llum càlida. Ens permeten il·luminar l'estança amb molta llum i amb poc consum energètic.


Què us ha semblat la reforma?


Esperem que us hagi agradat el post d'avui i us desitgem una bona setmana!

5 views
bottom of page