top of page

El blog d'arquitectura interior

Abans i després | Casa a Sant Just Desvern

Estrenem el 2017 amb una nova secció: "ABANS I DESPRÉS"

Periòdicament farem una entrada al blog amb un dels nostres projectes, us ensenyarem fotos de l'estat d'abans i de com queda després de la reforma.

És una de les nostres maneres preferides de mostrar-vos les tasques que s'efectuen en un projecte i els canvis i millores que aconseguim amb la reforma.

Avui us portem el projecte de la reforma d'una planta baixa d'una Casa a Sant Just Desvern. L'objectiu principal d'aquest projecte era conectar la cuina amb la zona d'estar, dotar de més llum i amplitud tota la sala-menjador i fer les enstances més funcionals i pràctiques.


Abans:


Després:

Aconseguim donar més amplitud a la sala obrint una porta corredissa de 2 fulles de vidre que conecten la cuina amb la sala d'estar menjador.

A l'estat original la porta de la cuina estava situada al passadís del rebedor, ara aprofitem l'obertura de l'antiga porta de la cuina per posar-hi un vidre fixe, i donar llum natural al rebedor.

Hem dissenyat tots els mobles a mida, en funció dels utensilis que els clients hi volen col·locar a dins, així podem fer cada moble amb la capacitat justa per la vaixella, la coberteria, el joc de copes i la cristalleria que s'hi ha de guardar.

Hem utilitzat fusta de roure blanquejat per els mobles, un material modern, càlid i atemporal.


El parquet original era de roure amb un tint fosc, al tractar-se d'un parquet de fusta natural i en bon estat l'hem mantingut, però l'hem actualitzat amb un polit i un tint blanquejant.

Què us sembla el canvi?

Esperem que us hagi agradat aquesta secció i us desitgem un feliç mes de Gener!!!!

5 views
bottom of page