El blog d'arquitectura interior

Loft al Barri Gòtic de Barcelona

Avui us portem un dels últims projectes que hem fet, un Loft al Barri Gòtic de Barcelona.

A la primera visita els propietaris ens comuniquen que necessiten un espai pel dormitori i un espai per armaris. Ja que el pis té 30m2 però és difícil ubicar la sala d'estar, el dormitori i els armaris.

Com que l'apartament gaudeix d'uns sostres molt alts que ens permeten posar un altell a sobre de la cuina i aprofitar-lo per posar-hi el dormitori, els vam proposar la següent solució: Ubicar una tarima alta a sobre de la cuina amb una escala-armari i que alhora servís de moble per la sala d'estar. I així ho vam fer, per tant la peça estrella del loft és l'escala, a la que li hem donat un doble ús per tal de que també sigui la zona d'emmagatzematge i armaris de l'habitatge, i s'allarga fins a la sala d'estar per ubicar el moble per la televisió i un banc.


Què us sembla aquest projecte?


Creieu que és una bona idea?


Desitgem que us hagi agradat aquest post

i que tingueu una feliç setmana!

3 vistas

ARQUITECTURA · INTERIORISME · DISSENY DE MOBILIARI 

Projectes i direcció d'obres, claus en mà

- dormitoris infantils - dormitoris juvenils - dormitoris de matrimoni - sales d'estar - banys - cuines - estudis - vestidors - solucions per espais petits - tarimes altes - terrasses - interiorisme i llicències d'activitats per bars, restaurants, hotels, botigues - disseny d'oficines - reforma d'habitatges - obra nova - legalitzacions - llicències d'obra -

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White YouTube Icon
  • White Houzz Icon

Segueix-nos!

©arquitecturainteriorsl