ARQUITECTURA · INTERIORISME · DISSENY DE MOBILIARI 

Projectes i direcció d'obres, claus en mà

- dormitoris infantils - dormitoris juvenils - dormitoris de matrimoni - sales d'estar - banys - cuines - estudis - vestidors - solucions per espais petits - tarimes altes - interiorisme i llicències d'activitats per bars, restaurants, hotels, botigues - disseny d'oficines - reforma d'habitatges - obra nova - legalitzacions - llicències d'obra -

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White YouTube Icon
  • White Houzz Icon

Abans i després | Despatx d'advocats

Avui us portem l'abans i després d'un despatx d'advocats.

L'objectiu del projecte era dotar de més funcionalitat la zona d'atenció al públic, aconseguir més calidesa general al despatx i il·luminar-lo millor.

Vam dissenyar un mostrador de recepció a mida, amb una zona de treball per la recepcionista, i una taula auxiliar pels clients que han d'omplir formularis. Vam projectar una mampara de lames verticals que es va col·locar per separar la zona d'atenció al públic de la zona de despatxos, i uns bancs fets a mida per la zona d'espera.

Vam optar per col·locar un paviment de vinil amb un acabat que simula fusta. El paviment de vinil és una solució molt pràctica quan no es vol fer obra ja que es pot col·locar sobre del paviment existent, a més es tracta d'un paviment que té molt poc gruix i és un dels pocs paviments que reduixen considerablement el soroll per l'impacte de les sabates al caminar, per tant és una de les millors opcions per oficines i espais de treball. Es van recobrir les parets amb papers pintats amb textura, per tal de fer més càlides les estances i d'harmonitzar totes les parts del desptax per crear una imatge més corporativa i de conjunt.

Un altre dels punts més importants del projecte era la il·luminació. Vam projectar una il·luminació amb sistema Led per reduïr el consum elèctric, combinant ulls de bou encastats a sostre i làmpares penjants per tal de enfatitzar la il·luminació a les zones de treball. A la zona del passadís vam utilitzar aplics decoratius de paret. La intenció era dotar d'una il·luminació més potent però alhora més càlida i suggerent.


Esperem que us hagi agradat aquest post

i us desitgem una feliç setmana!